Wandelen is de eenvoudigste en simpelste manier van bewegen. Jou lichaam is er zelfs voor gemaakt. Wandelen is een natuurlijke vorm van lopen. De kans op blessures is zeer klein. En overbelasting door wandelen is nihil.

Iedereen kan wandelen en het is goed vol te houden. Wandelen is een natuurlijke manier om je gezondheid te verbeteren, je hoofd leeg te maken en je gedachten los te laten. Door artsen word zelfs aangeraden om te snelwandelen om weer slank en fit te worden. 

Fit met Astrid is er voor jou ! Ben je jong of oud, man of vrouw, beginnende wandellaar of getraind. Het is haalbaar op elk niveau en voor iedereen. Ik houd rekening met de elke doelstelling en wensen van jou als deelnemer.

Wat is Fit met Astrid ?

Fit met Astrid *** Power Walk is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het is een wandeling op een stevig tempo, met een beetje power. Het bied je net iets meer dan in een gewone wandeling. Je gaat lopen in een wisselend wandeltempo. In de  Power Walk word gebruik gemaakt van kracht lopen. Het tempo ligt net wat hoger ( rond 6 km p/u) zodat jij zonder buiten adem te raken op de vetverbranding komt te lopen. Tijdens de les worden er spierversterkende oefeningen onderweg gedaan. Hierdoor verbrand je nog meer calorie├źn en worden spieren sterker en het lichaam strakker. Deze oefeningen kan tijdens het lopen ingezet worden, of op een veilig plek of aan de kant van de weg. Er kan gebruik gemaakt worden van materialen zoals het meenemen van losse gewichtjes maar ook het inzetten van materiaal wat onderweg gepasseerd wordt kan worden inzet voor een oefening. Zo blijven de lessen afwisselend en uitdagend. Ook de start locatie kan per les afwijken. Zo loop je leuke routes en zullen mooie plekjes ontdekt worden. De rek en strek oefeningen houden het lichaam soepel.

Waarom Fit met Astrid ?

Fit met Astrid *** Power Walk is een conditionele wandeling. Het is sportief wandelen waardoor jij je fitter gaat voelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit.

Door de bewuste arminzet en het goed focussen op de afzet van de voet zullen veel spieren in je lichaam actief mee doen tijdens het wandelen. Omdat je hartslag omhoog gaat wordt je uithoudingsvermogen beter. De ademhaling wordt dieper en zuurstof kan meer in het bloed opgenomen worden. Je calorie verbruik gaat omhoog tot wel  500 Calorie├źn per uur. Hiermee vergroot je de kans op het verbranden van vetten. Op een verantwoordelijke manier is gewichtsverlies haalbaar. Power Walk is daarom erg effectief bij het slank worden of blijven.

Fit met Astrid heeft nog meer voordelen !

Fit met Astrid *** Power Walk is altijd en overal mogelijk en kan ook iedereen gemakkelijk volhouden voor langere duur. Wandelen in de buitenlucht met altijd frisse lucht en in een mooie omgeving. Dit levert goede energie en kan positief uitwerken op je creatieve brein.

Wat heb je nodig ?

Draag tijdens de lessen goede wandelschoenen die niet knellen of drukken. Kies voor je outfit kleding die je makkelijk en prettig draagt. Omdat je lichaam gaat zweten is het aan te raden kleding te kiezen die kan ademen. 

Is Fit met Astrid iets voor jou ?

Daag jezelf uit en loop eens mee.

Neem dan contact met mij op. 

Proefles is altijd gratis

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

Een strippen kaart van 10 lessen of 24 lessen

Fit met Astrid is vooral ook fun hebben !

Zolang er nog gepraat kan worden tijdens het looptempo is het vooral belangrijk dat er plezier beleeft wordt. 

GO for it

GO for Fit

GO for Fit Walk

Go for Power Walk

GO for FIT met Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / fit met astrid