Bea

De mindful run met Astrid, wat een supertijd !  Wij waren vrouwen van verschillende leeftijd en eenieder heeft het echt naar haar zin gehad. Het is inspanning  en tegelijkertijd ook heerlijke ontspaning. En met gevoel voor lichaam en ziel, samen hebben we heel veel gelachen. Ik doe zeker nog vaker mee! Astrid dank je wel voor je leuke en inspirerende ochtend.

Kim

Een tijdje geleden ben ik voor het eerst meegegaan met de mindful run van Astrid. Ik vond het heel spannend nieuwe groep en iets onbekends. Maar Astrid nam je mee in alles wat we gingen doen en dat het vooral ging in het plezier hebben die ochtend. Nou dat hebben we gehad!!! Het was super lekker weer, in het begin kregen we wat uitleg wat we gingen doen. Het duurde 1,5 uur, maar Astrid neemt alle tijd voor je ze luistert naar je en geeft uitleg als je wat vraagt, ze kijkt per persoon wat je nodig hebt en past daar de oefeningen op aan. Het zijn allemaal verschillende oefeningen en de afwisseling maakt het ook heel leuk. Ik was bang dat ik niet genoeg conditie had om 1,5 uur te rennen. Maar je rent niet constant het zijn kleine stukjes, waardoor deze run voor beginners prima vol te houden is, maar ook voor gevorderde ligt er uitdaging. Tussendoor wat leuke oefeningen om zo echt mindful bezig te zijn. Ik kan alleen maar zeggen ga een keer mee om het te ervaren!! want wat was het een super ochtend en fijn om de dag zo te beginnen, heerlijk genieten van de buitenlucht en vooral de natuur om ons heen was super mooi en je kijkt je ogen uit!!

Simone

Ik heb zaterdag middag mijn eerste mindful run beleefd onder leiding van Astrid. Ik zag op haar Facebook pagina al geregeld datums van een mindful run voorbij komen en het leek me best leuk en vooral haar enthousiasme sprak me aan! Omdat ik niet over een super goede conditie beschik vond ik het ook wel spannend, maar de info gaf naast dat een ongeveer 1,5 uur duurde ook aan dat het op je eigen tempo ging. Dat gaf moed😏
Het was zaterdag lekker weer, klein beetje motregen bij een temperatuur van rond de 20 graden. Bij de afgesproken plek aangekomen stond Astrid me al op te wachten en begroette me enthousiast. Ze vroeg of ik er zin had en of ik het spannend vond. Op beide vragen toch een ja.. ze vertelde in het kort wat we gingen doen en benoemde dat genieten voorop stond in deze clinic. We zouden afwisselend hardlopen,  wandelen en wat oefeningen en spelletjes doen, dat klonk goed! Om te beginnen gingen me eerst een minuut lang onze ademhaling tellen,  hierover vertelde ze interessante weetjes! Heel gemoedelijk gingen we in een rustig tempo hardlopen richting een bospad. Onderweg deden we soms een kort spel, dan weer stukjes bewustwording in diverse looptechnieken en ze liet me ook bewust stilstaan bij de dingen die je waarneemt,  in je lichaam  maar ook je omgeving.  Heel mooi. Alles was laagdrempelig en zonder druk, zo hoefde je ook niet per se met haar te delen wat je ervaarde,  gewoon even stilstaan in het moment.  Soms letterlijk en soms figuurlijk. Want ze benoemde ook heel duidelijk dat wat jij ervaart nooit fout is. Dit vond ik echt een beleving.  Zonder oordeel met iemand sporten, bewegen en gewoon lekker buiten zijn!
Het was een mooie route door het buitengebied van Varsseveld, zo heb ik ook weer nieuwe mooie dingen gezien. Ik vond het echt heel erg leuk! Heel fijn buiten gesport, gelachen en ook veel geleerd  want de spelletjes en oefeningen die we  onderweg deden bleken me veel inzicht te geven over je loopbewegingen, techniek, ademhaling en waarom we als mens doen zoals we doen.
Deze clinic gaf me veel; energie, ontspanning, informatie, rust, jezelf mogen zijn en spierpijn!

Dank je wel lieve Astrid! Super gaaf hoe jij de clinic geeft😏 !!!!