18 juli 2021

SLANK & FIT MET ASTRID

“Wat kan ik voor jou betekenen ?”

In januari 2021 meld Diana bij mij aan voor een 5 weekse Mindful Walk cursus. We leven dan in een corona tijd perk. Dus een afspraak 1 op 1 is op dat moment wenselijk. Elke week spreken we af om elkaar te ontmoeten in het mooie Slangenbrug vlakbij Doetinchem. Al snel blijkt dat Diana het belangrijk vind om goed voor zichzelf te zorgen. Ze is 44 jaar en is getrouwd en woont met haar man en 2 kinderen in Doetinchem. Haar kinderen vragen veel zorg en begeleiding door de beperkingen die zij hebben. Diana is op dat moment werkzaam buitenshuis en is ook heel trots op haar baan. De liefde voor dieren en het helpen van mensen maakt haar blij.

In onze eerste telefonisch afspraak verteld ze mij dat zij net herstellende is van Corona (November 2020). Ze heeft depressieve gedachtens en haar gezondheid is niet zoals ze het haarzelf zou wensen. Ze geeft zelf aan vors overgewicht te hebben en dat ze een hoge pijngrens heeft. Ze draagt steunkousen en is angstig om te vallen. Wat ze graag wil is beter leren omgaan met de situatie, de zorgen om en voor haar kinderen. Haar karakter noemt ze eigenwijs en heeft moeite met het accepteren van hulp. Verder verteld ze mij dat ze verslaafd is aan suiker en erg moe is.

Haar doel is om ooit een Kwart Marathon (10,5 km) van Egmond aan Zee te kunnen lopen.

Helaas is er na 3 lessen geen vervolg meer, enkel nog wat contact via de WhatsApp…..Het gaat goed met haar, zo laat ze mij weten.

Op 15 juli 2021 zoekt ze opnieuw contact met mij omdat ze geïnteresseerd is in Hypnose. We besluiten een afspraak te maken en gaan een mooie wandeling maken in het o zo mooie prachtige Slangenburg.

Ze verteld mij dat het niet zo goed gaat met haar. Ze heeft hoge bloeddruk, haar cholesterol is te hoog, haar bloedsuikerspiegel te hoog en door stress wat ze nu ervaart op haar werk zit ze ziek in huis.

Graag wil ze de cursus Mindful Walk opnieuw volgen en het mooie is dat er een 5 – weekse vervolg cursus is. Ze is heel erg geïnteresseerd en wil deze graag bij en met mij 1 op 1 volgen. “Het wordt nu echt tijd dat ik goed voor mijzelf ga zorgen. Mijn lichaam maakt het mij duidelijk en nu moet ik ernaar luisteren” aldus Diana zelf.

Na een prachtige wandeling waarin ik haar een heel mooi “Anker” heb mee gegeven……verteld ze mij dat gedurende onze hele wandeling een prachtige mooie witte vlinder met ons mee fladdert……Vlinders staan voor transformatie laat ik haar weten.

Opnieuw komt haar doel weer te sprake…… Kwart Marathon Egmond aan Zee. Als we samen zo praten over het moment dat we samen over de finish komen krijgen we allebei kippenvel….. Mijn Idee om “Slank & Fit met Astrid” alsnog op te starten voelt zo goed van beide kanten dat we besluiten om hier echt wat mee te doen.

Haar woorden : “Ik wil dat jij mij begeleid !” raken mij diep en voel me heel gelukkig en dankbaar dit te mogen gaan doen….

Het plan is om nu te starten met de 10 weekse Mindful Walk cursus. Diana start met 1 x per week een Power Walk les bij mij. Intussen ga ik mij focussen op een traject richting haar doel.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Blijf jij ons volgen ?

Samen gaan we deze uitdaging aan. Samen maken we “Slank & Fit met Astrid” op weg naar de finish…….Het prachtige strand van Egmond aan Zee.

5 augustus 2021

Er is veel aan het veranderen in het leven van Diana. Een hele switch heeft ze gemaakt met haar baan. Een nieuw avontuur gaat zij tegemoet als Maatschappelijk Verzorgster Niveau 4 waar ze in september mee gaat starten. WAUW ! Er is rust gekomen voor haar omdat zij dit nu echt als een nieuw begin gaat zien. Ze liet mij weten dat ze een kamer thuis vrijmaakt en inricht om straks te kunnen studeren. Haar oude baan heeft ze opgezegd. Ik voelt zich trots en heeft het gevoel dat de mensen daar echt in haar geloven. Deze week gaat zij mee met de proefles voor de Power Walk en dat is ook voor haar een nieuwe stap……

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZEF

GO WITH YOUR BODY

Mindful WALK dag 2 op maandag 9 augustus 2021

Adem in, Adem uit.

Het gaat goed. Diana is zeer optimistisch en geniet met volle teugen van het proces naar haar nieuwe baan en studie. De studeerkamer in haar huis word goed onderhanden genomen. Deze wandeling brengt Diana weer even in het hier en nu. Het bewust ademen en de oefeningen geven nieuwe inzichten.

Zo merkte we dat bij 30 x bewust in en uitademen de afstand groter is dan wanneer je dit maar 1 x doet voor het lopen. Reden is dat je lichaam voldoende zuurstof heeft om een mooie afstand af te leggen…..Hoe belangrijk is ademhalen dan ?

Orange hoed is start plek, gele hoedje is de afstand na 1 x ademhaling. Witte hoedje is afstand na 30 x bewust ademhaling …..

Diana ervaart een wandeling als een meerwaarde, ze voelt zicht rustig en ontspannen en heeft ook besloten om de Power Walk lessen bij mij te gaan volgen. Haar Proefles beviel haar heel goed en denkt er nu over om het sporten bij de sportschool op te zeggen en geheel buiten in beweging te komen.

De hypo-meditatie aan het einde van de wandeling heeft haar nog meer energie gegeven.

Na de wandelsessie voelt haar hoofd leeg en is haar lichaam ontspannen.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Maandag 16 augustus 2021

Diana is vanmiddag geweest voor een Happy Hyppno Astrid Sessie…… waarin ik haar een regressie liet ondergaan.

WAUW !!! Wat een een mooie sessie. En wat een transformatie !

Life changing !!!

Het gevoel in haar maagstreek die aanvoelde als een bal en die ook nog bewoog is verdwenen en daar zit nu een leegte en dat voelde zo fijn……

Ze staalde bij de woorden dat ze straks weer 72 kg weegt en is nu vol zelfverzekerdheid en ervaart geluk en vrijheid. Een zeer waardevolle middag voor haar en voor mij. Ze heeft dit echt super goed gedaan. Ze voelde helemaal ontspannen en vrolijk.

TROTS op jou Diana !

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

WAUW ! Wat ben ik trots op Diana !

Wat een super mooie resultaten haalt zij….!

Samen met haar man heeft zij een appartement geboekt in Egmond aan Zee voor januari volgend jaar waar zij de 10.5 km wil gaan wandelen. Een jaar daarop wil zij deze gaan hardlopen.

Haar keuze voor een andere baan en opleiding is voor haar heel goed geweest. Ze heeft nieuwe energie, een voldaan gevoel en ze geniet er enorm van !

De Happy Hypno Astrid Sessie van 3 weken gelden heeft haar ook heel veel opgeleverd. Ze kwam voor haar suikerverslaving en haar nagelbijten dat ze deed tot bloedens toe. Ze was er klaar mee en wilde er van af.

Nu…….de foto’s laten zien wat 1 sessie heeft opgeleverd !!!

En haar suikerverslaving ?

Ze heeft nu al 3 weken geen snaai neigingen meer. De reep chocolade ligt nog steeds in de kast. De ranja heeft ze vervangen door water en ze heeft zelfs geen zin meer in chips. Ze is zonder moeite nu ruim 1 kilo afgevallen. De momenten dat zij zich down voelt zijn weg en ze kiest er nu voor om bij haar man op de bank plaats te nemen en kijken samen een film in plaats van steeds vroeg naar bed.

Voor Diana dus alleen maar WIN + WIN + WIN

EEN GEWELDIGE TRANSFORMATIE

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

go with your body

Ik ben zo benieuwd wat het haar nog meer gaat brengen ! Diana ik vind jou een Topper !

17 oktober 2021………… Door privé omstandigheden staat het sporten tijdelijk op een laag pitje, zo laat ze mij weten.