Mijn naam is Astrid Goossens. Ik ben moeder van 2 jongens, Dion van 14 en Rodi van 9 jaar.  Samen met mijn partner Stefan wonen wij in het gemoedelijke dorp Varsseveld.

Ik ben geboren in Lievelde op 25 november 1974 en groeide op met mijn ouders en twee zussen.

We woonden op een boerderijtje dat als hobby diende maar ook voor inkomsten zorgde.

De basisschool stond voor mij in Vragender, waarna ik in Lichtenvoorde nog de LHNO afmaakte. Vervolgens ging ik naar de MDGO-VZ in Groenlo.

In 1992 kreeg ik een relatie met Stefan en in oktober van 1997 kwam ik definitief in Varsseveld wonen.

Als kind had ik al interesse in bewegen. Ik ging vaak fietsen of naar het Trimbos’ in Winterswijk. Wandelen en hardlopen vond ik leuk en was graag buiten in de natuur.

Wandelvierdaagse lopen was voor mij als kind een jaarlijks terugkerend evenement.

Ik heb vele jaren gewerkt in de gezondheidszorg. Als verzorgende werkte ik in verzorgingshuizen, in de thuiszorg en als activiteiten begeleidster. Ook heb ik een aantal jaren als medisch receptioniste gewerkt bij een orthopedisch schoenmakerij.

Nu ben ik fitness trainer A sinds februari 2020. Deze volgende bij Start2Move in Arnhem, waar ik voor een halfjaar elke zondag naar toe ging.

In Januari kwam ik in contact met de Mindful RUN en WALK opleiding . Dat was wel zo leuk dat ik besloot hier mee verder te gaan. Zo mocht ik ook nog in oktober van 2020 de cursus voor Power WALK volgen. Nu is mijn aanbod wel heel erg divers. Zo leuk om met mensen in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk.

En of dat nog niet voldoende was besloot ik om op 7 november ditzelfde jaar ook examen te doen voor hypnotherapie. Een uitdaging opzichzelf.

Nu bezig met de opleiding tot Power instructeur van Clubjoy.

Wat mijn toekomst brengt ?

GO with your body laten uitgroeien tot een mooi avontuur waarin ik al mijn kennis, passie en energie in mag steken en met jou heerlijke sporturen mag beleven.

Astrid

KOM IN BEWEGING & STA SITL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY