Mijn naam is Astrid Goossens. Ik ben moeder van 2 opgroeiende kinderen, 2 jongens. Samen met mijn partner Stefan wonen wij in het gemoedelijke dorp Varsseveld.

Ik ben geboren in Lievelde op 25 november 1974 en groeide op met mijn ouders en twee zussen.

We woonden op een boerderijtje dat als hobby diende maar ook voor inkomsten zorgde.

De basisschool stond voor mij in Vragender, waarna ik in Lichtenvoorde nog de LHNO afmaakte. Vervolgens ging ik naar de MDGO-VZ in Groenlo.

In 1992 kreeg ik een relatie met Stefan en in oktober van 1997 kwam ik definitief in Varsseveld wonen.

Als kind had ik al interesse in bewegen. Ik ging vaak fietsen of naar het Trimbos’ in Winterswijk. Wandelen en hardlopen vond ik leuk en was graag buiten in de natuur.

Wandelvierdaagse lopen was voor mij als kind een jaarlijks terugkerend evenement.

Ik heb vele jaren gewerkt in de gezondheidszorg. Als verzorgende werkte ik in verzorgingshuizen, in de thuiszorg en als activiteiten begeleidster. Ook heb ik een aantal jaren als medisch receptioniste gewerkt bij een orthopedisch schoenmakerij.

Nu ben ik fitness trainer A sinds februari 2020. Deze volgende bij Start2Move in Arnhem, waar ik voor een halfjaar elke zondag naar toe ging.

In Januari kwam ik in contact met de Mindful Run opleiding . Dat was zo leuk dat ik ontdekte hoe je body & mind zo mooi samen werken. In oktober van 2020 ben ik de cursus voor Power WALK gaan volgen. Wat vind ik het leuk om mensen in beweging te krijgen, letterlijk en figuurlijk.

En of dat nog niet voldoende was besloot ik om op 7 november ditzelfde jaar ook examen te doen voor hypnotherapie. Een uitdaging op zichzelf. Een jaar later deed ik een vervolg opleiding bij het Hypnose Instituut Nederland. En in het voorjaar van 2022 heb ik live een NLP opleiding gevolgd in Rotterdam met succes. En ging ik vervolgens als coach in opleiding nogmaals het traject door.

Inmiddels ben ik ook Power instructeur van Clubjoy sinds 2020. Terwijl we in een lock down verkeerden deed ik de opleiding en examen gewoon online. Nu geef ik wekelijks les bij een sportschool.

Wat mijn toekomst brengt ?

GO with your body, Voel je fit met Astrid laten uitgroeien tot een mooi avontuur waarin ik al mijn kennis, passie en energie in mag steken en met jou heerlijke sporturen mag beleven. En jou verlossen van al jou blokkades die je nu nog in de weg staan. Zodat jij je Fit gaat voelen.

Astrid

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

KOM IN BEWEGING & STA SITL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / VOEL JE FIT MET ASTRID