Altijd had ik het gevoel dat ik dik was, mijn leven had maar EEN doel, namelijk hoe kom ik van mijn overgewicht af. En dat was een dagtaak die ik jaren heb volgehouden. Op wilskracht en in een overlevingsstand. Tot ik besefte dat alles begint met je eigen mindset. Toen veranderde alles !

Mijn werk was vooral gericht in de gezondheidszorg. Ik was moeder en partner. Door een ernstig zuurstof tekort bij de bevalling is onze oudste zoon een meervoudig beperkte jongen en heeft hij 24 uur begeleiding en verzorging nodig. Mijn dagen waren vol met zorgen, verzorgen en rennen van hot naar her………..Geen tijd en ruimte voor andere dingen………Altijd druk en in mijn hoofd. Na de geboorte van onze tweede zoon voelde ik me futloos en moe. Ik was weer eens veel te dik en toen begon ik heel actief te sporten.

Dat was het, dat was ik………….Althans dat dacht ik.

Totdat ik bij de sportschool in ons dorp waar ik bijna kind aan huis was geworden, gevraagd werd om les te geven. WAUW !!!! Dat voelde super gaaf !!! Ik mocht bootcamp geven, stepbike lessen en ik gaf wekelijks mijn wandellessen FitWalk die vast op het rooster kwam te staan.

Ik ontdekte toen mijn missie. Ik wil met jou in beweging zijn.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / FIT MET ASTRID

In het verleden moest ik van mijzelf sporten, hard trainen, hardlopen, veel bewegen in welke vorm dan ook. Maar ik genoot er niet echt van. Wel op dat moment, maar eenmaal thuis was ik moe en gefrustreerd dat het mij niets opleverde. Het voelde alsof ik het allemaal voor niets deed. Maar de angst voor dik zijn was zo sterk dat ik door ging en door ging……. Nog meer sporten, minder eten, mijzelf straffen als ik het niet volhield. Boos op mijzelf, teleurstellingen steeds weer. Daarnaast was eten ook nog eens mijn grote vriend en tegelijkertijd ook mijn grootste vijand.

Langzaam aan begon ik te beseffen dat ik zelf alle blokkades in mijn leven creëerde. En dat ik mijzelf vast zette in mijn eigen gedachtenpatroon. Ik was aan het overleven…….dag in dag uit. Alles draaide om mijn overgewicht en de zorgen voor de kinderen. Toen ik de knop in mijn hoofd had omgezet ging ik met een andere manier naar mijn lichaam kijken. Ik maakte andere keuzes in mij eet en sport patroon. De kilo’s vlogen er af……..en nog veel mooier……Ze bleven eraf ! En dat gun ik jou ook !

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WTIH YOUR BODY / VOEL JE FIT MET ASTRID

Bij de cursus Mindful RUN en POWER WALK leerde IK op een speelse manier in beweging komen. Ik mocht genieten van bewegen omdat ik de prestatie druk niet meer voelde. In mijn hoofd kwam ik meer tot rust. Ik kon weer lachen en ging veel positiever in het leven staan. 

Alles wat ik deed, deed ik op basis van mijn eigen gedachten. Overal zocht ik naar antwoorden. Nu ben ik van mening dat alle antwoorden in mijzelf aanwezig zijn. Ik kan nu genieten van sporten, ik kan genieten van de kleine dingen en ik kan genieten van eten, zonder schuld gevoel of mijzelf daarvoor te straffen. Zonder druk en verplichting naar mijzelf. Hypnose en NLP heeft mij hierbij geholpen. Alles begint bij jezelf. Alles begint met mindset.

Dit alles geeft mij zoveel meer rust en vrijheid dat ik meer energie overhoud om te doen wat ik nu doe. En dat brengt me dus waar ik nu sta. Er is meer ruimte voor zoveel andere dingen ontstaan. En de liefde voor mijn gezin is groter dan ooit.

En dat gun ik jou ook.

Mijn overgewicht is nu voorgoed verleden tijd. Mijn gedrag van depressieve gevoelens zijn weg en ik heb ontdekt dat ik meer mag luisteren naar mijn gevoelens en in het nu aanwezig mag zijn.

Er is zoveel meer mogelijk. Sta open voor jezelf en ontdek deze reis naar je beste versie van jezelf. En een Fit, Vitaal, Slank en Gezond leven.

Ik ga graag met jou mee op pad.

Liefs Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / voel je FIT MET ASTRID