MINDFUL W A L K CLINIC of 5 – weekse cursus

Ga je mee naar buiten voor een Mindful Walk ?

Een moment voor jezelf door even de rust te pakken in de buitenlucht door een wandeling. Bewegen zonder prestatiedruk, tot jezelf komen in een (kleine) groep, zonder je verhaal te doen. Met leuke eenvoudige oefeningen die je bewust maken van je body en mind. Puur fun, ervaren, genieten en even alles loslaten. Tijd voor jezelf.

Dat is Mindful Walk !

Je kunt beter met stress omgaan en je krijgt weer (meer) energie. Tijdens het wandelen doen we mindfulness oefeningen en je leert gezonde ademhalingstechnieken die je op elk moment ontspanning brengen. Ook voor het dagelijks leven.

De Mindful Walk cursus is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Je krijgt waardevolle tools aangereikt die je na de cursus zelf kunt toepassen in tijden van stress of lastige situaties. Privé en op de werkvloer. Op korte en lange termijn. Je neemt zelf de regie weer in handen. Want jij voelt je weer in controle voor jou leven.

Wandelen heeft een bewezen herstellend effect bij fysieke én mentale klachten. Door te wandelen functioneren de hersenen beter waardoor jij je weer beter kunt concentreren. Rust in je hoofd.

Ga je mee naar buiten?

Meld je aan !

Wat houd je tegen ?

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY