Je Mind is je denkende geest. Het zijn al je gedachten, je mening, je herinneringen, je ingesleten gedragspatronen en je programmeringen.

Mind betekend letterlijk: geest

Mindfull betekent letterlijk: opmerkzaam

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZEF

GO WITH YOUR BODY

Alles is mindset

Alles begint met een gedachten

Alles begint met bewustwording

Als je iets wilt, dan kun je dit ook echt bereiken. Daarvoor is 100 % overtuiging en inzet voor nodig. Dit kan alleen als jij er zelf in gelooft. Jou motivatie om je doel te behalen is bepalend voor het eindresultaat. Vaak laten we ons afleiden door onze eigen negatieve gedachten en door de reacties van anderen. Maar om dit los te laten is makkelijk gezegd maar zeker niet gedaan. Dat weet ik uit eigen ervaring.

Geloof niet alles wat je denkt

Een gedachte is niet de waarheid. Het is maar een gedachte. En deze kan jou tegenhouden in je ontwikkeling of proces. Wanneer je hiervan bewust bent kun je met de gedachten spelen en dan kijk je wellicht heel anders tegen iets aan.

Leef vanuit je hart

niet vanuit je hoofd

Leef vanuit liefde voor jezelf. Vanuit je hart. Met liefde voor je lichaam. Luisteren naar je lichaam. Bewust ! Dit is mogelijk als je alle blokkades los laat die je nu in de weg staan. Dit kan op onbewust niveau zomaar veranderen, door een NLP of hypnose techniek.

Om je onbewuste aan te spreken is rust nodig in lichaam en mind. Je komt dan in verbinding met jezelf. Wie ben jij ? Wat wil jij ? Je neemt afstand van al je gedachten. Jij hebt de volledige controle over je mind. Wanneer je hiervoor jezelf toestemming geeft dan is het mogelijk slank en fit te zijn en worden door aan eigen gedachten patroon te werken.

Wat is geweest is geweest. Wat in het verleden is gebeurd, de geschiedenis kunnen we niet veranderen. Wat we wel kunnen veranderen is de manier waarop we naar dit verleden kijken. En hoe we over die gebeurtenis voelen. En dan verandert ook je gedachten en staan belemmering je niet meer in de weg.

Wanneer jij bewust bezig bent met jou doel en je hierop focust dan is heel veel mogelijk. Dit ga je ervaren als je hier mee bezig bent.

Alles wat je aandacht geeft groeit

alles is mindset

Je gedachten zijn maar gedachten en is niet de waarheid. We houden ons vaak vast aan deze gedachten. Dat is vaak een reden waarom we doen wat we nu doen en er weinig veranderingen zijn.

ALLES BEGINT MET BEWUSTWORDING

fit met astrid

Om sterker te worden kun je mindful trainen. Het vergroot je impact op de spieren en bevorderd de ontwikkeling van kracht.

Om af te vallen kun je gebruik maken van je onderbewuste deel in je brein. Daar gaat de verandering plaats vinden.

Alles is mindset betekent dat je eerst bewust zult moeten zijn van je eigen gedachten en je eigen belemmeringen. Geef jezelf de aandacht en de ruimte voor deze bewustwording zodat er inzichten komen. Dan kan acceptatie plaatsvinden of je zet jezelf open voor een verandering. Alleen jij kan dit doen.

Het is een proces, een reis. En het is aan jou om hiervan een mooie reis te maken. En te genieten onderweg. Want elke verandering begint bij jezelf. En alle antwoorden op jou vragen zitten ook in jezelf. Wees je daar maar even bewust van.

Meditatie, Hypnose en NLP zijn hierbij super krachtige manieren om de verandering te laten plaatsvinden.

Het is zoals het is.

De manier hoe jij ermee omgaat – dat maakt het verschil

Binnen de hypnose en NLP zijn daarom de volgende vooronderstellingen voor jou inzicht van kracht.

1. Ieder gedrag heeft een positieve intentie en elk gedrag is waardevol binnen een bepaald gebied.

Elk gedrag heeft een positieve reden. Niet dat elk gedrag goed is, maar voor die persoon heeft het een positief effect

2. De kaart is niet het gebied

Omdat we als mens niet anders kunnen dan dingen betekenis te geven door onze filters (ervaringen, beslissingen, etc) is onze betekenis (de kaart) is nooit gelijk aan de werkelijkheid (het gebied).

3. Er is geen falen, alleen maar feedback (=leermoment) er is geen falen alleen maar uitgesteld succes

Gaat je focus naar jou probleem dan zal dat probleem alleen maar groter en groter worden. Gaat je aandacht naar de oplossing of leuke dingen dan zal daar de groei liggen Als je elke ‘falen’, elke ‘fout’ kunt zien als een les, dan faal je niet meer, dan leer je.

4. Elk individu heeft alle hulpbronnen in zich die nodig zijn om de verandering te maken, we weten vaak niet hoe

Hulpbronnen die je in je hebt … meestal een goed gevoel, iets dat je al kent..… Misschien ben je vergeten dat je het hebt. Misschien is dat goeie gevoel op de achtergrond geraakt. Vroeger was je zo vrolijk, vol zelfvertrouwen, leergierig (hoe denk je dat je hebt leren lopen of praten of lezen of
zwemmen of fietsen …? Juist !!! Omdat je dat leuk vond. Misschien nu niet meer en tòch heb je die hulpbronnen in je. Ergens in je onbewuste zitten die hulpbron nog steeds.

5. De betekenis van de communicatie ligt vaak in de reactie die je krijgt

Als de ander je niet begrijpt, heeft het niet veel nut om dezelfde woorden op dezelfde manier (of iets harder) te herhalen. Let maar eens op
in je omgeving hoe vaak dat gebeurt. Je moet de boodschap dan op een andere manier
communiceren, zodat die ander je wel begrijpt.

6. Als iets niet werkt dan doe je wat anders

Het is goed om dingen te doen, die voor jou goed voelt. Soms ontdek je dat dit niet de juiste manier is om bij je doel te komen. Dus ga jij opzoek naar een andere manier. Haal hier je leermoment uit. Kies een andere weg, zodat je wel bij je doel komt.

7. Iedereen heeft zijn eigen model van de wereld

We kijken allemaal vanuit onze eigen beleving en ervaring naar een situatie. Dit maakt ook dat er over een gebeurtenis vaak verschillende verhalen zijn. Omdat iedereen vanuit zijn gevoel, beleving en inzichten zijn eigen verhaal schrijft. Het is dus zijn werkelijkheid en niet de werkelijkheid.

HYOPNOSE & NLP

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF