Heb jij vaak last van veel vage lichamelijke klachten ? Ben je vaak moe en lusteloos, verward en heb jij gebrek aan energie ?

Grote kans dat jou lichaam uit balans is. Door een gebrek aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

Onderzoek heeft aangetoond dat de 3:1 de ideale verhouding is tussen de essentiële vetzuren omega-6 en omega-3. Slechts 5% van de mensen in Europa heeft de juiste verhouding. En 75% van de mensen hebben een gemiddelde verhouding van 15:1

Met een simpele test kom jij te weten hoe jou balans is.

Kom weer in balans met Visolie vol Omega 3 en Vitamine D

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

Go with your body / voel je fit met astrid

Versterk je lichaam van binnenuit met Zinzino Omega 3 BalansOlie.

Je verbeterd hiermee je immuunsysteem, je hart- en longvatenstelsel, de bloeddruk en je ogen. Je concentratie en je geheugen.

Zinzino Omega 3 visolie

Omega-3 vetzuren zijn essentieel, omdat we ze zelf niet aanmaken. Ze zijn actief in al je lichaamscellen en -weefsels. Met name de vetzuren EPA en DHA helpen je lichaam optimaal te functioneren en zijn onmisbaar voor je hart, je ogen en je hersenen. Maar weinig mensen hebben voldoende omega-3 in het bloed… 

Dus herken je symptomen als een slecht geheugen of moeite met concentreren, eet je veganistisch, heb je vage lichamelijke klachten en wil je gezond ouder worden?

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / VOEL JE FIT MET aSTRID

Omega-3 is een belangrijke schakel in het omzetten van ziekte naar gezondheid, maar zeker ook voor behoud van gezondheid! 

Zet uw gezondheid op de eerste plaats en begin vandaag nog met het herstel en versterking van het lichaam.

Zinzino Balans Olie helpt cellen beschermen tegen oxidatie en herstelt de Omega 6:3 balans in het lichaam, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

go with your body / voel je fit met astrid