HYPNOSE PRAKTIJK ASTRID

Diana

Mijn ervaring met Hypnose bij Astrid was heel fijn. Ik vind haar erg prettig en kan mijn verhaal helemaal aan haar toevertrouwen.
Ik had een snoep verslaving en door de Hypnose ben ik er nu van af.
Ik eet nu gezond. Ik slaap zonder slaaptablet ik lust geen suiker meer
Door de sessie denk ik nu positief. Ik straal meer omdat ik in mij in balans voel. Mijn zelfvertrouwen is ook veel meer.
Ik raad het iedereen aan.
Astrid super bedankt dat jij mij hebt geholpen.

Floortje

Astrid gaf mij een hypnose sessie, ze begeleide mij in een symbolenreis. Onderweg waren mijn gedachten dat ik uiteindelijk uit zou komen in de natuur waar ik prachtig mijzelf zag als mijn future self. Echter kwam ik uit in mijn ouderlijke slaapkamer een plek waar ik mij enorm veilig voelde waar ik mijzelf kon zijn. Superfijn om even tijdens dit moment daar weer te zijn. Wat ik niet verwachtte gebeurde daar wel. Enorme emoties kwamen vrij waarbij ik opzoek mocht gaan naar het symbool. Het duurde even maar een prachtige diamant lag op mijn ouderlijke bureau. De boodschap die ik daar vond was shine :” laat je licht schijnen”. Ik zag een gele kleur wat voor mij enorm verassend was. Achteraf weet ik dat het gele licht de tekens zijn van het zonlicht. Een licht wat ik altijd mocht ontvangen sinds de dood van mijn oma. Na de sessie scheen ook echt de zon en zat ik in het zonlicht, hoe mooi. En zelfs kreeg ik na afloop de ingeving dat ik het kruisje van mijn oma na haar dood heb gekregen, hier een diamantje inzit. Kortom de diamant is al veel vaker op mijn pad gekomen en is dus echt een teken dat ik op de juiste weg zit in combi met het gele zonlicht. Ik mag vertrouwen en shinen en deze reis was voor mij een bevestiging die ik gewoon zo nu en dan nog nodig heb.

Dank je wel Astrid voor jou prachtige reis.

You are a butterfly šŸ¦‹ shine and fly

Hanneke

Astrid vindt niet snel iets gek en ze laat zich niet snel van de wijs brengen. Op een enthousiaste, betrokken manier helpt ze daadwerkelijk mee aan een diepgaande transformatie. Astrid weet de kern te raken, ruimte biedend aan innerlijke groei en bewustwording.

Esther

Na 2 sessies bij Astrid was ik blij verrast met het resultaat. Ik kan beter contact maken mijn gevoel. Dit is mede door de hypnose sessies gegroeid. Ik kies steeds meer bewust voor mijzelf. Ik verzorg mijzelf ook beter, en sta nu zelfs voor de spiegel om mijzelf mooi te maken. Gewoon zomaar omdat ik me goed voel. Nu ik beter in mijn vel zit kan ik ook veel beter genieten en bewuste keuzes maken. Ik doe nu de dingen op mijn manier. Het is nu mijn proces, mijn leven en niets daarin is fout.

HYPNOSE

Dat klinkt zweverig…….. dit is niets voor mij……………….Zo hoor ik je denken. Want ja !! Zo dacht ik ook. Totdat ik mij er in ging verdiepen, en ontdekte ik dat het alles behalve zweverig is. Hypnose is een toestand van een hele prettige diepe ontspanning. Een staat van diepe ontspanning met concentratie en focus. Hypnose betekent slaap.

De definitie van Hyopnose volgens Dave Elman :

Het omzeilen van het kritisch brein om zo in het gebied van het selectief denken terecht te komen.

Wat is hypnose dan precies wel ?

Bij Hypnose ga jij naar een ontspannen staat van bewust zijn. Je lichaam is zo ontspannen dat het lijkt te slapen. In deze staat van zijn is je kritisch brein tijdelijk even naar de achtergrond en werk je zo met alles wat in jou creatieve onderbewuste brein aanwezig is. Alle antwoorden zijn namelijk daar te vinden. Hier is je brein zo creatief dat je inzichten krijgt en kun je herinneringen naar boven halen om evt. belemmerende blokkades te veranderen. We weten vaak niet hoe we dat bewust een bij al deze informatie kunnen komen. In hypnose kan dat dus wel.

Bij hypnose ga je dus naar een hele prettige aangename diepe ontspanning. Als deze bereikt is ga je het meeste effect halen uit de hypnose sessie. Deze ontspannen fase van je brein kom je ook nog voordat je in slaap valt. Alles wat je doet en zegt is volledig aan jou. Er gebeurt nooit iets wat jij niet wilt. Want het onderbewuste weet precies wat belangrijk is om mee te werken.

Hoe werkt het dan ?

Als je weet dat jou onderbewuste een geniaal 9 jarig kind is, en dat hij je beste vriend van jezelf is………. Hoe mooi is het dan om met hem te samen werken. In hypnose kan dat heel goed. Door contact te maken met jou onderbewuste ben jij in staat om inzichten en oplossingen te vinden voor al je belemmeringen, blokkades, allergieĆ«n en problemen waarvan je nu denkt dat het jou probleem is. Ook blijvend afvallen is mogelijk. Vaak zijn je oplossingen van vroeger nu een probleem voor je.

Is dat niet interessant ?

Goed om te weten is dat alles wat jij gelooft en belangrijk vind, jou eigen hypnose is. Dat is jou waarheid. Is de overtuig nu voor jou een eetgedrag, dan kan jij in hypnose dit veranderen. En dat gaat dan voor jou het verschil maken.

In hypnose worden alle suggestie als waarheid aangenomen. Ik ga jou begeleiden. Door suggesties te herhalen en opnieuw te planten in je onderbewust brein ga jij deze als waarheid aannemen waardoor jij van jou belemmerende patroon afkomt en een positief patroon gaat aannemen. En dat is interessant !

Wat gebeurt er in hypnose ?

Er gebeurt niets tegen je wil in. Jij blijft ook in hypnose de regie over jezelf houden. Je onderbewuste is zo geniaal dat hij jou de herinneringen en inzichten laat zien die op dat moment voor jou van waarde is. Jij blijft volledig in controle over je brein.

Als je echt wilt, kun jij jou gedrag, probleem, allergie of irritatie in hypnose oplossen. Er gaat een verandering plaatsvinden die echt werkt. Je oerbrein wil namelijk gemak, en kiest dus voor jou de beste oplossing, moeiteloos. Want je onderbewuste weet het namelijk zeker.

Alles wat jij gelooft en belangrijk vind is jou hypnose.

  • wat geloof jij ?
  • wat vind jij belangrijk ?
  • hoe kijk jij tegen de wereld aan

Ieder mens is uniek, en dus ook alle hulpbronnen in jou zijn uniek. En alle hulpbronnen zijn dus in je onderbewuste aanwezig. De vraag is nu …….HOE ga jij hiermee om ? Wil jij de controle terug over je brein ?

Wat is het probleem waar jij doorheen gaat werken ?

Laat het mij weten en ervaar hoe het is om los te komen van jou belemmerende gedachten. Ik begeleid jou graag in dit proces.

Hypnose ONLINE

Het is gebleken dat hypnose sessies heel goed online kunnen plaatsvinden. Gewoon vanuit jou eigen veilige en vertrouwde plek thuis. Dat geeft je meer rust en kun je nog beter ontspannen en zo zal de sessie een nog groter succes zijn.

Verbaas jezelf ! Wat houd je tegen ?

Je voelt je na een sessie Simpelweg Fantastisch ! Vrij, Blij en Vrolijk !

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

HAPPY HYPNO ASTRID

Enkele sessie of een traject van 3 sessies

Opruimen van onbewuste blokkades, moeiteloos afvallen, suikerverslaving, emotie eten

Onbewust Slank ( 4 sessies )

In deze sessies word een hypnotische maagband geplaats

19 december 2020 uitreiking van Hypnose 1.0
16 juli 2021 uitreiking van Hypnose 2.0
30 mei 2022 uitreiking NLP Practitioner

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY / voel je fit met astrid