A New Life is start

Een volgende uitdaging ga ik aan. Maar nu eentje voor mijzelf alleen. Een gezondheid reset voor 2 maanden. De reden dat ik dit wil doen is omdat ik merk dat mijn eetpatroon te gemakkelijk een eenzijdig is. Ik merk dat mijn lichaam meer voedingstoffen nodig heeft en dat ik het beter mag gaan verzorgen. Met meer vitaminen en mineralen…….

Ik werd getipt om te starten met “Life Plus” een gezondheid en vitaliteit New Start…….

Vaak ben ik veel in beweging en ik ben ook heel erg veel bezig met mijn mindset ……Dat doet mij ook heel erg goed. Ik geniet hier enorm van. Maar nu ben ik toe aan de volgende stap en dat is het resetten van mijn eetpatroon. Omdat mijn lichaam hierom vraagt, zo voel ik dat. Ik stap nu heel bewust in dit project en dat doe ik om mijzelf weer even heel bewust te maken van wat ik eigenlijk eet of niet eet……Wat stop ik nu eigenlijk allemaal in mijn mond ? Is het voedzaam genoeg ? Of is het meer vulling en mis ik nu de voedingstoffen die mijn lichaam zo hard nodig heeft.

Mijn nagels zijn broos, ik heb last van haaruitval en mijn huid is hier en daar droog en schilferig. Als extra energie neem ik vaak net iets te veel koffie en mijn gezichtsvermogen is wazig.

Dus……. een uitdagende stap is : Ik ga mijzelf heel bewust op een eetpatoon te zetten die mij de inzichten geeft om mijn lichaam beter te voeden en te voorzien van de juiste energie…..!!!!

Gewoon omdat ik heel nieuwsgierig ben geworden wat dit mij gaat opleveren.

Een Airefryer is gekocht. En de recepten zijn uitgeprint zodat ik de komende week mijzelf de tijd geef om alles goed in te lezen en de nodige boodschappen te gaan doen.

Zondag 10 oktober start ik dan met de kuur voor de komende 2 maanden.

Klaar voor een nieuwe start ! Klaar voor een New Life ! Klaar voor Life Plus !

Niets te verliezen, alleen maar winnen. Alles is mindset, alles is liefde voor jezelf en je lichaam.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY