Ik ben begonnen !

JA ! Ik ben begonnen met mijn bedrijf : GO with your body ! En dat betekent de volgende stap zetten !

Ik neem JOU als klant heel serieus !

Ik neem mijn bedrijf “GO with your body” heel serieus !

Dus kwam het dat ik serieus een afspraak maakte bij de Kamer van Koophandel.

Echt waar. Wat was dit spannend om te doen. Ik ben begonnen met mijn bedrijf en dus wil ik ook echt serieus mijn bedrijf registreren….. Vol spannende energie maakte ik deze afspraak……JA! Echt ik deed het. Maandag 20 september 2021 om 12.05 in Arnhem. De bevestiging mail kwam binnen….Oef…….Yes ! I did it ! En dan is het zo ver…….Netjes in een jasje gestoken reed ik op weg naar Kronenburg in Arnhem. Ruim op tijd was ik al aanwezig. Want ja, als het onderweg tegenzit en ik kom te laat zal ik een nieuwe afspraak moeten maken……..HIihihihihi…….

Enig ligt gespannen zenuwen ging er door mij heen. Een dame riep mij binnen en er werden enkele vragen gesteld. Ja, belasting technisch en bedrijfsvoering vragen……Ik heb er nooit wat mee van doen gehad en nu zal ik er niet meer onderuit kunnen. Dat is de andere kant van deze stap. En dan komt het moment dat ik mocht gaan tekenen…..

Zo vet gaaf ! Wat is dit tof !

En dan sta je buiten ! En ik staalde van geluk ! Met een stevige wind in mijn haar, maar o, zo vet gaaf !

Ik kan niet wachten om jou te ontvangen in mijn bedrijf !

Ik vier even mijn eigen feestje ! Tros op mijzelf !

GO with your body

KVK 83942556

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

GO WITH YOUR BODY