JA ! Hypno Master !

En dan mag ik mij vanaf vandaag Hypnotherapeut noemen !!!

Wauw……..Wat ontzettend tof is dit !

Ik kan het bijna niet geloven……Het is gebeurt ! Joehoe !

Gisteren (11-7-2021) was het examen van de Hypnose opleiding 2.0 Master. Een hele dag online : een theorie toets en 2 sessies in de praktijk. Een bijzondere ervaring en een spannende dag. En wat heerlijk als je met een goed gevoel het examen hebt kunnen maken…..

Een half jaar studeren en oefenen met medecursisten, lesdagen in blokken van 2 iedere maand weer, elke woensdag avond de Q & A. En alles online. Alles via Zoom. Wat een bijzondere tijd. Veel mensen leren kenen online omdat het gewoon kon. Het ging met pieken en dalen! Met een lach en een traan. Soms ging het super goed, soms ging het minder. Dan was ik vrolijk en enthousiast en soms zat ik er even doorheen want ja, ik kwam regelmaat mijzelf tegen. Maar een mooie groep mensen is nu op mijn pad gekomen. En ik ben ook super dankbaar en blij en ongelooflijk trots op hen allemaal! We hebben elkaar niet live kunnen ontmoeten maar er was daar een verbintenis online en die was sterk en krachtig. De steun naar elkaar was er door dik en dun…….Wat een mega super mooie reis ! Zo dankbaar !

Op weg naar eigenaarschap. Op weg naar een doel. Op weg naar een diploma. Op weg naar dit feestje !

Vanmiddag al de uitslag mogen ontvangen ! En ik ben zo ontzettend blij !!!

Ik ga nu intens genieten van dit moment. Vrijdag middag is het examenfeest ook online.

Happy Hypno Astrid gaat snel verder met de volgende stap !

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY