De laatste loodjes zijn het leukste

Nog 3 weken voor het examen van mijn Hypnose Master opleiding 2.0

Het liefst wil ik nu dat het voorbij is, dat het achter de rug is……zo zegt mijn kritisch brein. Maar wat nu als ik meer mijn gevoel laat speken en dat ik de laatste weken nu eens extra leuk maak. Dat voelt lichter en zo leer ik nog eens veel meer….. Ik kan hypnotiseren dat heb ik al laten zien in al mijn online oefenavonden. Wordt het niet veel leuker om nu ook eens met mensen te werken die niet in mijn online opleiding zitten……

En dus plaatste ik een oproep op Facebook en Insta

Ik wenste dat er 1 persoon zou reageren, dat zou toch wel heel erg mooi zijn.

Wat bleek….! Er is meer interesse dan ik had kunnen denken en zo had ik binnen 5 uur na het plaatsen van de post gewoon 4 afspraken in mijn agenda staan !! Hoe cool is dat !? En wat geeft mij dat een boost aan energie en vertrouwen.

Vanmorgen mocht ik dan mijn eerste klant ontvangen. Zomaar iemand uit ons dorp. Gewoon geïnteresseerd en voor mij totaal onverwacht dat ik haar als eerste in mijn stoel der verandering mocht ontvangen. Super leuk !

Intens dankbaar dat ik vandaag voor haar wat kon betekenen. De verwonderging heb ik haar mogen laten ervaren. En daarna liet ik haar met een goed gevoel weer naar huis kon laten gaan…..

Zo geweldig mooi !

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

En dat is wat ik meer wil gaan doen. JOU een goed gevoel geven. Gewoon omdat het kan. En in hypnose is dat nog eens extra sterk en krachtig voelbaar. Simpelweg Fantastisch !

Beleef het ZELF eens. Geef jezelf dit mooie cadeau, uit liefde voor jezelf.

En zo maak ik van mij laatste loodjes op weg naar mijn examen alleen maar leuker !

Dus wanneer mag ik JOU in mijn stoel ontvangen ?

Liefs Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY