Welk verhaal vertel jij jezelf ?

Spierpijn, zeet en tranen gingen er aan vooraf…….

Het was een lange reis……

Zondag ben ik geslaagd voor de Clubjoy Power Instructeur opleiding !

Het is een droom die uit komt !

Jaren geleden wilde ik dit al leren. Echter zat er toen in mijn hoofd steeds een stemmetje dat ik dit niet kon leren, dat ik geen gevoel voor muziek heb en dus geen ritmegevoel. Bewegen op muziek, dat kon ik niet leren. Ik vertelde dit verhaal dan ook steeds tegen mijzelf. Maar er waren ook mensen die dit tegen mij zeiden en dat heb ik toen van hen aangenomen als waarheid……..

Dus dat geloofde ik. En zo handelde ik er dus ook na. Vele pogingen en steeds weer op wilskracht ging ik aan de slag. Ik moest het halen, hoe dan ook……………Tevergeefs……….

Hoe kan dit nu ? Wat doe ik niet goed ? Waarom moet ik altijd zo vechten voor het eindresultaat ……Waarom moet ik zo knokken en strijden om iets te bereiken ? Waarom lukt het anderen wel en lukt het mij niet ?

Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

GO WITH YOUR BODY

Vele tranen heb ik laten gaan, maar ook veel leuke goed momenten gezien en gevoeld. Ik heb blokkades en struggelingen zijn voorbij zien komen. Nu met een andere mindset en door ( energetische ) hypnose sessies die ik de afgelopen 3 maanden heb ondervonden, ben ook ik deze energie gaan voelen. Om toch te zijn wie ik wil zijn.

Clubjoy Power Instructeur !

Mijn grote leermoment van de afgelopen tijd…….

Herschrijf je eigen verhaal !

Adem liefde in…… en adem angst uit…… Sta in je gevoel, in je eigen kracht zodat je vertrouwen en zekerheid voelt. Maak er je eigen feestje van. Bepaal zelf hoe jij je wilt voelen en gedragen. Wees eigenaarschap over jezelf en je gedrag. Dat is de kracht.

Ik vertelde mijzelf steeds dat ik het WEL kan ! IK ben de Power instructeur ! Ik voel de muziek en hoor de beat. Ik ken de choreografie uit mijn hoofd en ik weet hoe ik moet que-en !

En zo geloofde ik er WEL in !!!

Laat jezelf zien, wees wie je wilt zijn. Droom, voel en vertrouw daarop. Leef in het moment en zie feedback als leerzame adviezen. Dan kun je groeien en wordt je sterker in je vertrouwen en doe jij de dingen die je echt wilt doen. Wees oprecht blij met alles wat je hebt en kunt. Dankbaar zijn en vier de kleine dingen in het leven. Het klinkt zo cliché maar geloof mij, ik heb het nu echt ondervonden.

Het is de moeite waard. Liefde geeft ontspanning, rust en vertrouwen. En dan kan ook jij presteren zonder de druk te hoeven voelen. En dat is zo ontzettend fijn !

Herschrijf je eigen verhaal

gO WITH YOUR BODY

Ik dank alle lieve mensen om mij heen en mijn collega’s van Laco ’s Heerenberg, Montferland voor hun steun en vertrouwen in mij.

Wat kijk ik uit naar het moment dat ik het certificaat aan de muur mag ophangen !

Liefs Astrid

Daar is hij dan ! 🏋️‍♀️