Toeval ? of niet …….

Toeval bestaat niet………of toch wel ?

Afgelopen vrijdag avond (eergisteren) begon ik aan een boekje dat heet : Toeval …….Hoe doe je dat ? Geschreven door Paul Liekens.

Interessant, want hij beschrijft hoe je met jou energie en openheid naar de buitenwereld toe zelf alles kunt aantrekken wat je wilt.

Wat er in jou leven gebeurt is jou energie, het zijn de kracht van jou gedachten. En alles wat je aandacht geeft groeit.

En daar was ik nieuwsgierig na, de Wet van de Aantrekkingskracht, daar heb ik ook vaak over gehoord. Soms ook wel iets gelezen en ook wel ervaren. Dat besef ik nu…………… Het is de moeite waard om dit te onderzoeken en te ontdekken wat deze kracht dan doet.

Een dag later (gisteren) was er een online de lesdag hypnotherapie 2.0 en toen voelde ik de energie stromen om een oproep op FB te plaatsen om mensen een “Feel Good” hypnose sessie te laten ervaren. Natuurlijk voor mij ook spannend, want gaat er iemand reageren ? En zo ja, wie ?

Hierop kreeg ik 2 reacties. SUPER !!! En laat dat ook 2 dames zijn met wie ik afzonderlijk van elkaar de volgende dag een wandelafspraak heb staan. Toeval ?

Vanmorgen stond ik om 7.00 uur klaar bij Landgoed de Slangenburg in Doetinchem voor de Vroege Vogels Wandeling. Heel erg mooi, opstaan met de natuur en genieten van de rust, vogels die fluiten en zelfs de ree├źn die wakker wedren kunnen spotten. Genieten dus…..

Klein onderdeel tijdens deze wandeling was een korte mediatie van 3 minuten. Dus ik zet mijn intensie: “Ik sta open voor het universum. Ik mag het gaan zien”

De wandeling werd afgesloten met een gezamenlijke thee en fruit moment aan de picknick tafel. Daar ontdekte ik dat ik een handschoen verloren had. Ik ben nog even een stukje terug gelopen en vond deze op de plek waar ik ook dacht dat ik hem had verloren. Toeval ?

Terwijl ik terug loop naar de picknick tafel valt mijn oog op een “feel good” steen !!!!

Toeval ?

Of toch niet ………?

Het maakt mij nu wel heel erg nieuwsgierig !!!

“Kei Tof Achterhoek” FB

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY