Gevangen in Angst

Verlost door DANKBAARHEID

Ik kan het niet…..!

Ik ben nu eenmaal zo…..!

Ik ben daar niet goed in…..!

Dit hoor ik heel vaak………..en helaas ook in mijn eigen omgeving.

Ooit zei ik dit allemaal ook tegen mijzelf. Ik vond mijzelf nooit goed genoeg en toch wilde ik meer, maar kwam niet echt in actie. Of ik ging wel wat ondernemen maar wat ik ook deed, het was trekken aan een dood paard. Het was vechten of bevriezen. Het gaf mij geen nieuwe energie. Ik was moe, futloos en wist niet wat ik met mijn leven wilde. Nu besef ik dat het een grote angst is geweest. Allemaal gedachten die ik jaren in mijn hoofd had. Angst voor het onbekende, angst voor wat er zou gebeuren, angst voor falen, angst voor wat anderen er wel niet van zouden denken. Angst ook voor de zelfliefde…….

Ik vond mijzelf niet mooi en ik was het niet waard om te zijn wie ik wilde zijn. Ik wist ook niet wie ik wilde zijn. Alles was mij te veel en koste alleen maar energie en bracht me nergens……….. De reden was ANGST. Dat heeft mij jaren lang vast gezet. En mij het gevoel gegeven dat ik dom, stom, lelijk en dik was. Ik was het niet waard en wilde weg van deze wereld. Wat had ik hier te doen. Ik kan niks, en niemand zit op mij te wachten. Beng mij maar weg…………Zo leefde ik jaren lang.

Inmiddels heb ik hiervan geleerd. En wil ik het met jou delen. Want het leven is mooi. Maar alleen als je zelf de deur naar buiten openzet. En dat kun jij ook. Ga op stap, maak deze reis. Net als ik…….het geeft je vreugde en voldoening.

Want nu vind ik het mijzelf allemaal WEL waard !

Hoe ik dit heb veranderd ?

MINDSET !

Dat is alles. Ik ben gaan verdiepen in alles wat hierin te vinden is. Tot ik op het pad van Edwin Selij kwam en hypnose ging ontdekken. Na 3 jaar van lezen, oefenen en studeren is nu mijn gevoel helemaal omgedraaid . Hoe ?

Ik heb de angst aan de kant gezet !!! Met hypnose……………..door het te gaan doen. En vooral door mijzelf er helemaal voor open te zetten. Het duurde even, steeds een stapje ging ik hierin ontdekken. Maar ik heb eigenaarschap genomen over mijn leven. De angsten in de ogen gekeken en gevoelt. Uit mijn slachtofferrol gestapt. Elke therapie en elke therapeut bij wie ik kwam verwachte ik de oplossing te vinden………Niemand had voor mij de oplossing. Want zo besef ik nu, die heb ik alleen zelf. Diep in mij zelf. Ik voel het in mijn buik. Ik wordt blij als ik het gevoel laat stromen en kom dan in een energie en good vibe waarin ik stappen zet en keuzes maak. Het is zo’n mooie reis. Het is bevrijdend. Iets wat ik jou ook zo graag gun. Ik besef dat ik mijzelf en anderen hiermee kan helpen. Dat is zo ongelooflijk fijn. Er is nu letterlijk meer ruimte en rust in mijn hoofd. Ik heb meer inspiratie en meer energie. Ik ben blij en dankbaar voor alles wat ik heb en wat ik doe. Ik voel de energie en de liefde voor mijn eigen leven en mijn eigen ontwikkeling stomen.

De eerste stap die ik heb gezet is…….. Dankbaar zijn !

Elke avond, nu al 3 jaar lang schrijf ik voor ik ga slapen 3 dingen op waar ik dankbaar voor ben. En dat is een heerlijk gevoel. Zo val ik heerlijk ontspannen en met een glimlach op mijn gezicht in slaap. En zo wordt ik ’s ochtends ook weer wakker.

Probeer het eens uit. En ervaar wat dit met jou doet !!!

Je angsten zullen minder sterk aanwezig zijn, en zelfs verdwijnen en je gaat de liefde voelen in je lichaam en meer ontspannen aan de dag beginnen. Dankbaarheid geeft vreugde en energie. Het geeft plezier en liefde. Het opent deuren en dan ga je mogelijkheden ontdekken. Je gaat kansen zien. Je gaat jezelf verder ontwikkelen en je ontdekt wat je diep van binnen allemaal al weet………..

Want de oplossing van het gedrag of jou probleem zit in jezelf.

Ik lees nu veel over hypnose, NLP en mindset. Dat is de kracht van jou bestaan.

En dat is wat ik jou ook zo gun. Liefde voor jezelf zodat jij vrij, blij en vrolijk voelt . Helemaal Fantastisch. Dat je dingen doet zonder dat het jou moeite kost maar juist omdat het je energie geeft.

Dit is een een cadeautje voor jezelf voor jou eigen leven. En je omgeving als zij ook voelen wat dit allemaal met je doet. Het maakt je leven zo veel mooier en rijker.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Geef jezelf dit mooie cadeau uit liefde !

Astrid

Bedankt kaart Gratis Vector

Dank je wel !

Thank you

Danke