GO with your body

Wie ben ik ? Wat doe ik ? Voor wie doe ik het ? Waarom doe ik het ?

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Afgelopen weekend ben ik gestart met de hypnose opleiding 2.0. Wat een heerlijke opleiding. Vol met nieuwe energie. Heerlijk om met een groep mensen online te spreken met dezelfde interesse. Een training vol super interessante informatie en bijzondere oefeningen. Alles is mindset.

Vanmorgen stond ik op. Reed naar de sportschool om te gaan oefenen voor de Power van Clubjoy (het is nog Lock Down)

Onder weg voelde ik de energie in mijn buik bij de gedachten dat ik mensen wil gaan begeleiden op weg naar hun eigen sportieve doel. Zowel mentaal als fysiek de stappen gaan zetten. En ik werd hoe meer ik er over nadacht steeds blijer ! Ik sprong van enthousiasme uit de auto toen ik aankwam bij LACO. TOP ! Wat een super gaaf gevoel is dit ! De inspiratie kreeg ik vanuit mijn creatieve onderbewuste. Dat is wat ik nu weet.

Mensen helpen om van hun negatieve, deprimerende gedachten af te komen en hun overgewicht te gaan verliezen zonder een dieet. Onbewust slank ! Fit en Sterk worden waarbij ik hen help met hun persoonlijke doel. Vol vertrouwen en vol passie ! Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Mee gaan op hun reis naar een fantastisch doel. Hun eigenwaarde terug vinden doormiddel van beweging en mindset.

BAM !!! Slank en Fit met Astrid !!! Kom in beweging & Sta stil bij jezelf

Hoe cool is dat ?!?!

Jaren heb ik gevochten tegen mijn overgewicht. Jaren was ik depressief en zag ik nergens het goede van in. In leefde in mijn gedachten waarin ik mijzelf dik, lelijk en dom vond. Ik moest afvallen, want dan ben ik slank en dan ben ik gelukkig. Op wilskracht ging ik jaren zo door. Uiteindelijk viel ik ook af. Ik vond de liefde voor sport, stopte met elk dieet die ik had gevolgd en begon in mijn hoofd een switch te maken……..Mijn leefstijl veranderde. Ik viel af, de weegschaal was de deur uit en mijn lichaam was fit en sterk van al het sporten. Ik ging hardlopen, genoot hier enorm van en werd goed. Ik liep wedstijden van 5 – 10 km en liep uiteindelijk de halve marathon in 1.47.45. Elke run was er een voor mij. Heerlijk om dit te mogen doen……Toen ging ik door naar trials lopen, niets was mij te gek. En natuurlijk de kracht oefeningen. Bootcamp lessen en de Power lessen maakte me sterk. Het was een feestje……….

Toch was ik niet gelukkig…………Vaak voelde ik me alleen, niet begrepen. Ik was snel ge├»rriteerd en ontevreden. Ik was jaloers op andere vrouwen die mooier, slanker, fitter en sneller waren dan ik. Ik had gevoelens van jaloezie, voelde mij een mislukkeling, ik was het niet waard, ik was niet goed genoeg. Ik was onzeker en had een laag zelfbeeld en geen eigenwaarde. Ik was bang voor de mening van anderen en ik zat gevangen in mijn eigen negatieve gedachten. En dan kwam het gevoel van schuld bij, naar mijzelf. Waarom was ik nog steeds opzoek naar bevestiging en waardering van anderen ?

Van buiten was ik mooi en sterk. En ja, ik voelde me goed als ik aan sport deed. Dan was ik blij, vrolijk en mooi. Van binnen voelde ik mij verdrietig, boos en onzeker. En dit zorgde voor vele onnodige discussies met de mensen van wie ik hou.

En daar kwam de hypnose en NLP op mijn pad. Nu ruim 3 jaar gelden. En dat heeft mij de ogen geopend. Stap voor stap begon ik in te zien dat ik zelf al deze gevoelens deed en dat ik zelf hier invloed op heb. Ik kan mijn gedachten zelf de andere kant op sturen en ik kan zelf mijn pad in mijn leven bepalen. Echter duurde dit nog wel een hele tijd voordat ik begreep dat ik het dan ook zelf moest gaan doen. Het koste nog 3 jaar van mijn leven. Veel lezen, leren, bewust worden, ervaren en ervoor gaan. Maar ook de tranen, door de emoties heen gaan, oefeningen doen, vallen en weer opstaan. Om mijn eigen inzichten echt onder ogen komen. Want echt zin had ik niet. Want dan voelde ik de pijn, de leegte, de eenzaamheid en had ik geen zin (en tijd (althans dat dacht ik) om dit te onderzoeken.

AU AU AU……. Wat ben ik ook in mijn gedrag eigenwijs geweest.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Nu voel ik het echt !

Hypno Astrid, Slank en Fit met Astrid. Onbewuste Stappen ==== GO with your body !

Mijn leven draaide alleen maar om afvallen. Dat was waar ik voor leefde. Wel eten of niet eten, het was de rode draad van mijn leven. Dag in dag uit………Het gevoel dik te zijn, gepest worden, depressief zijn, onzekerheid, weg willen gaan maar niet weten waar naar toe …………Pijn, verdriet, vechten en vluchten. Eenzaam en down zijn. Radeloos zijn en toch weer vol goede moed door gaan. Steeds weer opnieuw …….. Nu begrijp en voel ik dat afvallen NIET het doel was. Het was een invulling van de behoefte die ik miste, en nog vooral die in mijzelf. Ik zocht naar aandacht, liefde, waardering en geluk. Ik zocht het in mijn eetpatroon en in de sport. Ik wilde mij beter voelen. En wat ik ook deed en waar ik ook zocht, ik vond het niet.

Hypnose opende mijn ogen en mijn gevoel. Ik ben laagje voor laagje mijzelf gaan afpellen. Ik ben door het vuur gegaan met alle emoties. Ik heb vaak ook gedacht dat het aan mij niet besteed was en toch ging ik door. Iets in mij wilde niet opgeven. Iets in mij was ook bang om op te geven, want dat voelt als falen, dat voelt als opgeven en dat is wat ik nooit doe. En dat is mijn kracht nu. Ik weet nu dat ik de liefde voor mijzelf, die ik mij hele leven aan de kant zette, het allerbelangrijkste is om mijn eigenwaarde te voelen.

En dat is wat ik graag wil overbrengen aan mensen die hier ook mee vechten. Op wilskracht kom je ver, en misschien ook wel heel ver. Maar het geluk vind je alleen maar in jezelf.

Zelfliefde is de kracht van alles om je doelen te halen en te behouden.

Dat gun ik jou ook ! Met elke vezel in mijn lijf. Het is zo de moeite waard. Het is zo heerlijk en ontspannen als je alles kunt doen vanuit jou eigen liefde. Dat je zomaar een gat in de lucht springt, gewoon vanuit liefde en dankbaarheid. Zonder reden ….. Pure intense beleving van zelfliefde. Doen waar je blij van wordt. Waar je hart van in de fik gaat staan.

Het is echt onbeschrijflijk hoe heerlijk het is dat je alles wat niet meer belangrijk lijkt ook niet meer belangrijk is…….

Er is niemand die mij gelukkig maakt. Dat kan ik alleen zelf.

Natuurlijk heb ik wel mensen om mij heen die van mij houden en daarbij een waardevolle aanvulling zijn op dit gevoel van geluk. Dat zijn uiteraard mijn eigen lieve schatjes, Stefan, Dion en Rodi. Zij geven mijn dag nog meer liefde en een gevoel van geluk en eigenwaarde. Dankbaar voor dat ze er voor mij zijn, en ik met hen mag leven.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

NU bruis ik van energie. Ik volg mijn hart, mijn gevoel en sta open voor alles wat er op mijn pad komt. Ik leef mijn leven, mijn reis, op weg naar geluk en vrijheid.

Met jou wil ik ook mee op reis. Het is zo fijn om te zijn wie je werkelijk bent. Ik gun het nu mijzelf en alles wat ik nu weet, wat ik heb geleerd en heb ervaren wil ik met jou delen. Gewoon omdat jij het ook waard bent.

Ik ben Uniek ! Jij bent Uniek !

Samen op stap, op weg naar jou doel. Het lijkt me zo gaaf om dit met jou te beleven. Omdat ik jou ook het geluk in jezelf gun. Samen een sportief doel aangaan en jezelf terug vinden in je hart. Dat is waar ik nu van droom.

Mindful Run quotes | Facebook

Dus kom in beweging en sta stil bij jezelf.

Ik ben er voor jou.

Ik neem je graag mee op pad.

Ik wil een onderdeel zijn van jou reis.

Heel veel liefs Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY