Zet Bep op de achterbank

Na een inspirerend gesprek gistermiddag ontstond er een idee om een besloten Facebook Groep aan te maken. Een plek waar ik jou kan inspireren en motiveren om meer in beweging te komen en te blijven. Een plek waar mensen elkaar online kunnen ontmoeten en elkaar kunnen uitdagen.

Maar tja……….”Bep” het stemmetje in mijn hoofd was heel veel aan het “Beppen”…….πŸ€·β€β™€οΈ

Wie vind dit nu leuk ? Wie zit er nu op mij te wachten ? Wat als niemand mee doet ? Ben ik wel goed genoeg ? Weet ik wel genoeg ? Wat vinden anderen er wel niet van ? Wat als het mij niets oplevert ? En zo ging “Bep” lekker door…….. Na het gesprek bij het drinken van een kopje thee dacht ik………..Wat nu als ik het wel doe en “Bep” op de achterbank ga zetten❓ JA, want Bep zat behoorlijk aan het stuur.πŸš—

En dat deed ik !!!! πŸ˜€ Ik begon ineens te juichen van enthousiasmeπŸ₯³ en maakte een dansje door de woonkamerπŸ’ƒ. Dit is gewoon een grandioos idee.β€ΌπŸ™Œ HΓ©t moment en dΓ© plek om te laten zien wie ik ben, wat ik kan en hoe leuk het is om buiten in beweging te zijn.

En zo begon in achter de PC πŸ’» met “Fit met Astrid” een besloten FB pagina. Ik nodigde al wat mensen uit en in een uurtje werk stond er een groep met 7 deelnemers. Hoppa !!!πŸ˜€ WAUW🀩 !!! Wat cool !!!! 😎

Mijn missie = met jou in beweging zijn πŸ’•

Wandel je fit met Astrid

Dat is nu mijn nieuwe uitdaging ! En jij kan hierbij aanwezig zijn ! SAMEN in beweging zijn. Natuurlijk wil ik niets liever dan met jullie samen in een groep op stap. Maar de omstandigheden zijn er nu gewoon niet naar. Dus zal ik wat anders moeten gaan doen om mijn passie met jullie te delen. En daar is MOED voor nodig zoals ik jullie in een eerder blog schreef.πŸ˜‰

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Dus ……”Bep” is nu niet meer aan het stuur en ik neem het van haar over.

Wat ga ik doen ⁉

Fit met Astrid

POWER WALK,πŸšΆβ€β™‚οΈ het IS de nieuwe trend van NU. We zijn gemaakt om te bewegen. Daarom kan ook iedereen meedoen. Lopen kunnen we allemaal ! Ons lichaam wil bewegen. Het zal van je houden als je beweegt. Hij beloont je met een gevoel van voldoening na je “work-out”πŸ’ͺ en geeft je body en mind een nieuwe boost energie. ⚑ Power Walk is stevig wandelen in de heerlijke frisse buitenlucht. In een prachtige omgeving.

Online Power Walk in een Besloten FB pagina

Het is een plek waar ik jou ontmoet. Maar ook een plek om elkaar te ontmoeten. Een plek om jou te inspireren en motiveren om meer uit jou wandeling te halen. Met tips, oefeningen, leuke quotes en bovenal een plaats om jullie samen te brengen. Samen elkaar aan te moedigen en uit te dagen. Leuke wandelroutes delen en luisteren naar elkaars verhalen die ontstaan. Samen elkaar helpen om fit te worden en gezond in beweging zijn. JUIST NU !

SAMEN πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘© Fit met Astrid

Dus wil jij meer uit je wandeling halen ? Even weg achter de PC ? Even weg van het thuis werken ? Dan is dit de plek voor jou === “Fit met Astrid”

Het kost jou niets, maar levert je wel veel op β€Ό

Doe gewoon mee ! Meld je aan en ik laat je toe in deze groep.

Ik kijk er zo naar uit om jou daar te ontmoeten πŸ’•πŸ’•

Liefs Astrid

“Go With Your Body en Mind” …….. Het voelt als een feestje πŸŽ‰

Heeft u een goed idee voor de IJsselmeervereniging?