Wat geloof jij over jezelf ?

Intressante vraag……

Vandaag had ik met een inspirerend persoon een fijn gesprek. Zijn vraag aan mij ? Wat geloof jij over jezelf ? Welk verhaal vertel jij jezelf ? Hum…..deze kwam even binnen.

Wat gebeurde er ?

Om mijn bedrijf GO with your body en mind een doorstart te geven zal ik in actie moeten komen en daar is moed voor nodig, zo schreef ik in een vorige blog. Dus ging ik in gesprek met een ervaren hypnotherapeut. Al snel kwam bij mij een verdrietig gevoel omhoog, want gedachten als: …..Kan ik het wel ? Wie wacht er nu op mij ? Ben ik wel goed genoeg ? Nemen mensen mij wel serieus ?

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Zijn vraag aan mij was toen ? Wat geloof jij over jezelf ? Welk verhaal vertel jij jezelf ?

Ai,ai,ai……..Ik voelde een brok in mijn keel. Hield mijn hand erop en heb het gevoel er even laten zijn. Pijnlijk was het. Toch binnen 2 minuten wat het weg. Bizar………..Ik gaf het de aandacht en de ruimte om het gevoel er te laten zijn, en toen was het weg. En er was ruimte voor nieuwe energie.

Het inzicht kwam ! Ik ben weer eens te streng voor mijzelf. Geef jezelf liefde. Geef jezelf aandacht en tijd. Van welke gedachten ga ik groeien en welke gedachten houden mij tegen ? Welke waarheid spreek ik over mijzelf. Wat betekent dit voor mij ?

Zoveel inzicht vragen en antwoorden kwamen langzaam omhoog. Ik voel nu weer de energie om door te gaan. Ik heb ga het DOEN en daar is MOED voor nodig. Zo gaaf om te mogen leren en ontdekken. Het is een reis naar je eigen vrijheid en eigen waarheid. MIJN Waarheid !!!

WAT GELOOF JIJ OVER JEZELF ?

GO WIT YOUR BODY

En jij kan dat ook. Vanochtend nog dacht ik met enige lood in mijn schoenen………….pfffff dat examen voor de POWER lessen …….. Het wordt een zware dobber.

Nu denk ik: Ja ! Ik doe wat ik kan, ik weet wat ik kan en ik mag laten zien wat ik kan !

Hoe mooi is dat ? En wat als het niet lukt ? Ik ben nu al veel verder dan ik ooit had kunnen dromen ! Want ik geloof erin dat ik dit kan leren. Kost wat tijd, geduld en aandacht. Maar ik groei. En dat geeft mij energie. Daar zit mijn eigenwaarde en zelfverzekerdheid. Hoe fijn is het om te ontdekken wat je allemaal uit jezelf kan halen. En daar is MOED voor nodig.

Ik geloof namelijk over mijzelf dat ik meer uit mijlzelf kan halen dan ik nu denk !

HAAL MEER UIT JEZELF

GO WITH YOU BODY

Doen is leren. Delen is helen. Het is makkelijk gezegd. Maar als je dit ervaart dan voel je wat het met je doet. Dan merk je op wat het jou oplevert. En dat geeft enegie.

Dus wat geloof jij over jezelf ?