Creatieve Werkplek

Hallo 2021

Een nieuw jaar !!!

Om te beginnen wens ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond, inspirerend en sportief nieuw jaar toe. Dat dit jaar JOU jaar mag zijn.

En dat kan. Wanneer jij dat wilt en je erop focust.

Nieuwe doelen en een nieuwe planning maken. Of oude doelen bijstellen……..

IK kom in Actie !!!!

Gisteren ben ik druk geweest met opruimen ……

Mijn eigen CREATIEVE WERKPLEK heb ik even goed aangepakt. En ik ben er blij mee ! Want opruimen in je huis ruimt ook op in je hoofd. Het geeft rust en letterlijk de ruimte…… Dus nu ik hier zo zit, voel ik de energie om aan de slag te gaan. Natuurlijk wil ik het liefst buiten zijn met jou. Maar soms moet ik ook hier kunnen werken. Om mijn ideeën uit te schrijven. Mijn eerste aanmelding van dit jaar staat al in mijn mailbox. Mijn eerste afspraak om “Slank en Fit met Astrid ” door te pakken en uit te werken is gepland.

Natuurlijk zitten we nu nog midden in de Lock Down en weten we nog steeds niet hoe lang dit zo blijft en wanneer ik weer met jullie in fijne groepen kan wandelen. Maar ik zit niet stil…..

Want over 2 weken doe ik Power Examen van Clubjoy. Mijn inschrijving voor de Hypnose 2.0 is een feit en mijn brein draait al rond om mijn website verder uit te bouwen. Lid geworden van een leuke hardloop groep in het Montferland en natuurlijk nieuwe hardloop schoenen gekocht. Plannen om contact te maken met mensen die mij verder gaan helpen. Vanavond ga ik samen met een vriendin in Limburg mijn eigen Roadmap voor dit jaar schrijven. Online.

Alles begint met een idee. Dan maak je een plan en kom je in actie. Daarvoor is focus nodig en de juiste mindset en mensen die je inspireren en verder helpen.

Ik heb eneorm veel zin en energie om van dit jaar mijn jaar te maken.

Jij ook ?

  • Wat ga jij doen ?
  • Hoe ga jij dat doen ?
  • Wat heb je daarvoor nodig ? En wie ?
  • Welke gedachten heb je erbij ?
  • Wat doe je met deze gedachten ?
  • Wat wil ik leren ?

En dat is interessant ! Dit is wat voor jou het verschil gaat maken ! Stel jezelf deze vragen. DE je antwoorden vind je in jezelf. In jou brein. …….In jou Creatieve Brein…… JOU CREATIEVE WERKPLEK

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZEF

GO WITH YOUR BODY

*** GO with your body*** en *** Slank en Fit met Astrid *** !!! I LOVE IT ❤

Ik ontmoet jou graag

Liefs Astrid 💕