High Sun Energie Evening

Een paar weken geleden werd ik gebeld door een lieve vriendin @Karin Roest met haar bedrijf: “Ik ben mijzelf, dus compleet “.

Zij had een geweldig leuk idee ! Zij wilde met een een groepje mooie lieve inspirerende en energieke dames het bijzondere jaar 2020 samen afsluiten met een online meeting. Gisteravond was het dan zover…….

WAUW !!!! Wat een dankbare avond vol mooie inzichten en emoties. Met een lach en een traan en met kippenvel momenten….. Een terugblik op 2020 en een reis op ieders tijdlijn voor 2021.

Er was alleen maar liefde, dankbaarheid, passie en groei. Dames die zich bezighouden met zelfontwikkeling . Leven vanuit je hart .Stilstaan bij jezelf……..

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Only good Vibes ! Het was simpelweg fantastisch !!!

Een avond met vragen die we spontaan vanuit flow gingen beantwoorden:

 1. Onderweg naar deze avond….….Voelde ik blijdschap en dankbaarheid aanwezig te zijn bij deze mooie groep inspirerende vrouwen vol passie opzoek naar hun ware zelf. Ik voelde liefde en geborgenheid in verbinding met elkaar op afstand. Met veel gezelligheid, vreugde en plezier.
 2. Toen ik werd uitgenodigd dacht ik..……WAUW !!!!! Wat gaaf ! Ik voelde mij trots en werd intens blij. Ik liep ineens op wolken (terwijl ik op dat moment aan het wandelen was in het bos.
 3. Deze avond brengt mij ……………(1 woord ) Geluk

Vervolgens trok een van de meiden een kaartje voor mij :

MIJN AANWEZIGHEID IS MIJN KRACHT

 1. Wat is voor jou een fijn moment geweest in 2020 ?

Verbinding en liefde van Stefan, Dion en Rodi. De Lock Down heeft mij gevoel van vrijheid gegeven door meer mijn innerlijke zelf te voelen waardoor ik meer bezig ben geweest met ontdekken van mijn ware IK door me – time. Dankbaar voor het volbrengen van de opleiding Fitness A en Hypnose 1.0

2. Wat was voor jou leerzaam in 2020 ?

Meer luisteren naar mijzelf, mijn gevoel door wandelen, mediteren en hypnotiseren / NLP. De kracht van de werking van je brein.

3. Wat heb je gedaan wat jo ook heel graag wilde doen ?

Behalen van Fitness A en hypnose 1.0 diploma. Starten met Mindful Run / Walk en Powerwalk. Een succesvolle FB pagina. Moeder en partner zijn. (Roadmap)

4. Wat voor een waardevol inzicht heb jij gehad het afgelopen jaar ?

Dat alles draait om zelfliefde en dankbaarheid === positieve gevoelens

5. waar ben jij dankbaar voor in 2020 (noem er 3)

 • Lockdown Corona === meer mijn innerlijke zelf gevoeld
 • De liefde voor Stefan, Dion en Rodi
 • Mijn gezondheid, slank en fit zijn

6. Welke mensen hebben een bijzondere bijdrage geleverd dit jaar ?

Mijn eigen IK, Stefan en de kinderen, mensen van dezelfde level online ontmoetingen (HIN)

7. Welke momenten neem je mee uit 2020 ?

 • Diploma fitness A
 • Certificaat Hypnose therapeut practitioner
 • hervinden van mijzelf ; zelfliefde ; mijn passie gevoeld
 • deze High Sun Energie Evening
 • Ik kan meer dan ik denk
 • wandelen
 • Yellow Sunday

8. Noem minimaal 3 dingen die jij graag wil gaan doen in 2021

 • Uitbreiden van mijn Powerwalk lessen: meer deelnemers
 • HIN 2.0 volgen en slagen in juni
 • Eigen Power lessen van Clubjoy geven (sportschool)
 • Mindful RUN en Mindful WALK cursus en clinic geven door het jaar verspreidt
 • Wandelen
 • Me – Time
 • Er ZIJN voor mijn gezin

Samenvattend id dit GO With Your Body uitbreiden; ,meer van mijzelf geven en ontdekken.

FLOW *** FOLOW YOUR JOY *** SHARE THE FUN *** SHARE THE POWER *** LOVE

GOOD VIBE *** PASSIE ***

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

# kaartje trekken # inspiratie # NLP # Hypnose # dankbaarheid # dag 2020 # Hallo 2021 # waar sta ik nu # toekomst # stil staan bij jezelf # groeien # next level # liefde # leven vanuit je hart # zelfontwikkeling # simpelweg fantastisch # beste versie van jezelf zijn # positief zijn # schrijf opdracht # gedicht # meditatie # mindful puzzel # wereld een stukje mooier maken # plannen maken # begin bij jezelf # verbinden # connectie # kippenvel # emoties # tijdlijn # good vibe