Kerst zonder stress

Het is tweede kerstdag. We zitten met ons allen in de lock down. Voor velen een enorme tegenslag en verdriet door alle gevolgen hiervan. De anders voelt zich eenzaam en alleen omdat er niemand is / mag langskomen. Het is een bizarre tijd voor heel veel mensen, dat besef ik heel goed.

Maar voor mij……

voor mij voelt het dit jaar als een enorme vrijheid. Geen verplichtingen, geen geplande afspraken en geen drukke mensen om mij heen. Gewoon leven vanuit het HIER EN NU.

Ik voel me dankbaar. Dat ik deze kerst gewoon met mijn man en kinderen samen mag vieren. We plannen niets, we gaan eten en drinken wanneer wij willen, wandelen heerlijk buiten rond. geen verplichte bezoek aan familie, geen oude verhalen naar boven halen en geen irritaties die besproken worden. Wat een rust, wat een dankbaar gevoel. Ik leef in rust en geniet van mijn vrijheid. Dit is voor mij leven in VREDE. Dit is voor mij VRIJHEID. Dit is voor mij de ideale KERST. Dit ga ik vanaf nu elk jaar zo doen. Gewoon leven vanuit je hart. Dan voel je pas de liefde voor jezelf en je gezin. Want dat is toch waar het leven echt om draait.

Vrolijke kerstdagen met heel veel liefde