Lock Down

Zoals jullie weten werk ik in de sportschool. En nu zijn we voor de 2e keer dit jaar gesloten. Helaas betekend voor mij dat ik tot 18 januari 2021 geen werk heb.

Maar betekent dit dat ik blijf zitten waar ik nu zit ?

Nee. Absoluut niet ! Zoals ik zelf steeds tegen jullie zeg :

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

Dat doe ik met plezier !!!

Dus ga ik juist nu door. Power opleiding van Clubjoy is een hele mooie en belangrijke voor mij. Ik blijf dus leren. Dit kan ik thuis oppakken door in mijn eigen woonkamer of tuin te gaan oefenen, muziek te luisteren en met collega’s af te spreken om met mij samen te trainen zodat ik toch feedback krijg. Ik kan opnames maken en naar ze versturen.

Ook volg ik nu een korte gratis online cursus om mijn bedrijf te laten groeien. Gewoon via Facebook, een 5 daagse training van nog geen uurtje per dag. Super leuk, interessant en leerzaam. Ik volg deze online training om het opstarten van mijn bedrijf : GO with your body ! verder te laten groeien en om er jou mee te helpen fit en slank te blijven. Dat doe ik met plezier.

Ik houd contact met mijn collega’s en klanten via zoom, Whats – app en Messenger.

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Ik blijf in contact met mede cursisten vanuit de hypnose opleiding om met elkaar te sparren en te oefenen. Om zo nog sterker en beter te worden in mijn eigen denkpatronen. Want leren is groeien en daarvoor moet ik meer MOED tonen. En plezier ervaren.

Ik ga door met mijn missie en mijn passie ! Ik heb ambitie om jou te helpen fit en slank te worden en te blijven. Ik ga in deze lock down anders denken en anders moeten doen om jou te helpen. Met veel plezier en frisse energie.

Hoe cool is het dat ik nu alle tijd heb om hiermee bezig te zijn en ik nog meer energie voel stomen omdat ik gewoon blij wordt van al deze leuke uitdagingen en bezigheden. Omdat ik mijn hart volg. Omdat ik geniet van alles wat ik kan en mag doen. Omdat ik dankbaar ben voor mijn dagen. Omdat ik kijk vanuit kansen, mogelijkheden en oplossingen.

Ik wordt hier zo blij van ! En dat gun ik jou ook ! Wat doe jij in deze lock down ?

En natuurlijk ben ik dankbaar. Voor mijn gezondheid en voor mijn gezin. Ik ben fit en mag nu genieten van mijn vrije tijd. En dat ga ik doen. Met plezier ! En dat voelt goed !

Hoeveel plezier kan jij aan ?

Liefs Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOR BODY