Het leven is een feestje

Deze week vier ik steeds een feestje, mijn leven staat in het teken van een feestje🎉……

Vrijdag avond hoorde ik dat ik geslaagd ben voor de Hypnose opleiding 1.0. Voor mij echt een feestje waard. Wie had dat geacht, dat ik een HBO niveau opleiding zou gaan halen in 6 maanden tijd.

Morgen ben ik jarig. Weer een dag voor een feestje🎉. Want JA ! Ik wordt een jaartje ouder. Of beter gezegd, ik ga een level omhoog !! Dat klant heel anders, toch ?

Wat nu als ik elke dag een feestje mag vieren, dat mijn leven een groot feest is !?🎉

Ik heb even opgezocht wat het betekend :

Het leven is een feestje maar je moet zelf de slinger op hangen.🎉 Citaat : “Het leven kan mooi zijn als je er wat van maakt”

En dat is interessant. Want wat doe jij om jou leven mooi te maken ? Wat doe jij met jou leven ? Ik kan je vertellen dat mijn leven er jaren geleden echt niet uitzag als een feestje. Ik was zeer negatief, gedroeg mij depressief en vond mijzelf te dik en ik was het niet waard. Klinkt niet bepaald als iemand die van zijn leven een feestje maakt.

Nu is dat anders. Ik doe nu elke dag wat ik leuk vind. Waar ik blij van word. Waar mijn hart een sprongetje van maakt en in vuur en vlam gaat staan. Ik geniet en staal en ben positief over het leven. En dat voelt wel als een feestje🎉 ! Elke dag ! En dat is zo bevrijdend. Leef wat voor jou goed voelt dat je de slingers al ziet hangen voordat iets gedaan is. Je kijkt met een hele andere blik naar het leven en dan lopen dingen ook makkelijker. En dit heb ik ervaren sinds ik mijzelf een leven gunde met fun. Dat begon met sporten en mindset en vervolgens met hypnose.

Nu doe ik elke dag alleen maar dingen waar ik blij van word, en stoor me niet meer aan mijn eigen stemmetjes in mijn gedachten, of wat anderen er wel niet van zullen zeggen.

Is het altijd zo eenvoudig ? Nee, helaas gaat dit wel met vallen en opstaan. Want ja, andere mensen hebben altijd een oordeel of een opmerking wat voor jou niet als een feestje voelt. Die moet je dan ook gaan tackelen. En daar heb ik tools voor gevonden……

Ik zal je er al een verklappen !😏

Herhaal de opmerking (van jezelf of van de ander) en spreek het uit met een heel grappig stemmetje waar jij om moet lachen. Bijvoorbeeld de stem van Donald Duck…….

Ineens klinkt het niet zo pijnlijk meer. Je moet er zelf of lachen. En als je dit een aantal keren herhaald is het ineens ook grappig……..En voelt het goed. Dus kun jij door gaan met jou feestje🎉 !

Is dat niet leuk ? Voelt dit niet fijn ?

Probeer het maar eens uit !

En ik ben heel benieuwd wat jij dan ervaart.

Een feestelijke groet🎉

Astrid

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

Het leven is een feestje

Je moet zelf de slingers ophangen

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

gO WITH YOUR BODY