YES !!!! Het is feest !🥳

Hoe blij kun je zijn !? Hoe trots kun je zijn !?

Zojuist kwam de uitslag van het examen van de hypnose practitioner in mijn mailbox !!! Wat een enorm blij en trots gevoel gaat er nu door mij heen. Zo cool !!! Ik heb het gewoon gehaald. Ik ben geslaagd voor hypnotherapeut. Dit is ongelooflijk gaaf !!!!!

Nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen. Nooit gedacht dat ik dit zou gaan halen.

Vorig jaar oktober (2019) was ik op een twee daagse seminar van Edwin Seleij, eigenaar van Hypnose Instituut Nederland (HIN). Ik heb daar mijn inschrijving gedaan voor de hynose 1.0 opleiding. En dat terwijl ik aan het begin stond van de fitness A opleiding waar ik ook voor wilde gaan. Zo begon ik in januari van dit jaar (2020) aan de live dagen in Wormerveer. Twee dagen had ik al gevolgd, toen in maart de corona crisis uitbrak. In mei werden alle lessen online gegeven. En dat maakte voor mij mogelijk om deze opleiding verder af te maken. Vele uren achter de computer, online lessen volgen, online oefenen met medecursisten en op 7 november examen gedaan.

Het was ook een traject met vallen en op staan…….

In het begin van de online les methode moest ik erg wennen. Geen sociale contacten, geen sfeertje van het HIN. Geen lange reis heen en terug, want een lesdag was een soort dagje uit voor mij. De hel opleiding was ook een hele reis ……….Ik ben mijzelf tegen gekomen tijdens in dit traject, zo heftig dat ik op het punt stond om te stoppen. Ik deed nl weer erg depressief gedrag. Gedachten als: ik kan het toch niet, ik ben niet goed genoeg, wie zit er nu op mij te wachten…………………. Pijnlijke momenten en vele twijfels kwamen langs. Toch werd ik weer getriggerd door anderen en ben ik door gegaan. Uren studeren, lezen, oefenen, Q en A bijwonen……….. Maar het is nu allemaal de moeite waard geweest. En een grote dankbaarheid gaat uit naar mijn medecursisten. Ik had dit niet gered zonder hen want, tranen zijn gevallen maar we hebben ook veel geoefend en gelachen.

Nu vier ik mijn feestje. Even stil staan bij dit moment. Wat een hele fijne opluchting dat mijn gevoel nu bevestigd is. En ik mag er even heerlijk bij stil staan !

IK BEN GESLAAGD !!!!🥳

Liefs Astrid

ps Op 19 december is er een diploma uitreiking

Edwin Seleij

Hypnose Instituut Nederland

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY

Diploma feest ONLINE Zaterdag 19 december 2020

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF

GO WITH YOUR BODY