Wandelen geeft mij nieuwe energie en een inzicht

Wat is het een prachtige herfst dag vandaag. Ik ga een wandeling maken en zoals altijd loop ik (op mijn automatische piloot) dezelfde route. Gewoon lekker vertrouwd…..🍂🍃🍁

Onderweg luister ik naar wat muziek omdat ik heb besloten om een les op muziek te gaan leren. Dus de beat horen is voor mij nu de uitdaging……….En dan ineens is de batterij van de telefoon leeg…….

Goed, dat is voor nu klaar. Ga ik mij nu focussen op de wandeling en ik besluit een andere route te lopen want het is zo lekker buiten. Ik voel me heerlijk en energiek.💞

Normaal gesproken loop ik hetzelfde rondje en dan moet ik onder een viaduct door. Nu koos ik voor een blokje om en moest ik over de viaduct heen lopen……

En wat schept mijn verbazing ?🙃

Ik zie een heel ander uitzicht !

Ja logisch, hoor ik je zeggen. Klopt, logisch is het ook. Alleen je moet het wel zien. Velen van ons lopen dezelfde routes en maken af en toe een omweg maar nog steeds op de automatische piloot. Kijk eens goed om je heen. Wat zie je allemaal ?

Ik zag nu het bos vanaf de viaduct……..zo mooi !!! 🌳 🌳 🌳 🌳

Wat als ik dit nu ook toepas in mijn leven……… ? Wat als ik al mijn routine patronen, mijn blokkades, mijn gedragingen en mijn problemen vanaf DE viaduct ga bekijken………….dan zie ik ineens een heel ander beeld ! 👀

Dan zijn er mogelijkheden, oplossingen en kansen…….

Is dat niet interessant ? 🤔

Ja, zul je nu zeggen. Dat weten we allemaal. Klopt inderdaad ………Maar er is een verschil tussen weten en voelen. 🥰

En wanneer je DIT inzicht voelt dan kan je het anders doen. En dus een verandering maken.

En dat maakt het verschil.

Natuurlijk wist ik dit al wel, maar het gevoel kwam nu echt net nog wat meer binnen dan anders. En dat gevoel gaf mij een boost energie en vertrouwen. En dat is zo gaaf ! Noem het magisch, want mijn nieuwsgierigheid naar ; ” Wat betekent dit voor mij ? ” is zo intens dat ik door ga……….😇

Dus welke route kies jij ?

Liefs Astrid