Als je niets doet veranderd er ook niets

Gisteren had ik een heel fijn telefoongesprek met een enthousiaste medecursist van de hypnose opleiding. Ook zij heeft net als ik afgelopen zaterdag examen gedaan. En terwijl ik heerlijk rond liep door de smalle paadjes hier in het dorp voelde ik het contact met haar en ik werd enthousiast. Ik kreeg zin om verder te gaan met mijn plannen, maar weet niet hoe ? Later die dag kreeg ik deze quote in mijn beeldscherm.

“ALS JE NIKS VERANDERD GEBEURT ER OOK NIKS “

En ik besefte dat dit geen toeval is. Het zette me aan het denken. Maar ook voelde ik dat ik hulp nodig heb. Iemand die mij verder kan brengen. Iemand die net een level hoger is als ik zodat ik mee gelift kan worden. Maar wie ? Waar vind ik deze persoon ? Of moet ik het gewoon bij mijzelf zoeken ? Ik besloot het te laten voor dat moment. Even in het nu komen en rust te nemen. Want mijn lichaam gaf mij een signaal om dat te gaan doen. Ai, ook een uitdaging, want je brein kun je niet uitschakelen. Die zegt namelijk dat ik gewoon door moet gaan. Dus ging ik voor het eten koken even 15 minuten op bed liggen. En na het eten gewoon naar de sport training zoals ik dat elke woensdagavond doe……….

Vanmorgen na een heerlijke nachtrust werd ik vrolijk en blij wakker. Wat fijn dat ik gezond en fit mag opstaan. Mijn mannen waren ook zo vrolijk en ik kreeg lieve knuffels en woorden van hen. Zo dankbaar…….

Ik voel nu de energie met mijzelf. Als ik denk aan alles wat ik nu aan het doen ben dan voel ik kriebels in mijn buik, wordt ik blij en heb ik zin om aan de slag te gaan.

“KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF”

Dat is mijn moto en dat ga ik vandaag doen. Stil staan bij mijzelf om te voelen wat ik nodig heb om verder te gaan naar de next level.

Want ik heb inmiddels ook geleerd. Leren is leuk ! En leren kun je alleen door dingen te gaan doen, te vallen en weer op te staan. Maar ook door op tijd rust te nemen. Vandaag geen afspraak in mijn agenda……….

Ja toch ! Een afspraak met mijzelf. Ik neem een dag vrij van alles…………IK ga even stilstaan bij mijzelf. En ik laat mij verbazen over het antwoord op de quote van gisteren………HOE ? Door mijzelf liefde te geven en toe te geven aan wat ik nu nodig heb. Een dag zonder afspraken en met alleen maar aandacht voor mijzelf. In contact komen met mijn gevoel.

Dat is wat ik ga doen om een verandering te maken en zo een stapje verder te komen.

Wat is leren is leven, en leren is dan geweldig, zo leuk !

Liefs Astrid 🥰

VERVOLG

Van mijn lieve vriendin kreeg ik een persoon toe gefluisterd wie mij wellicht verder kon brengen. Om 14.oo had ik een vrijblijvend gesprek met deze man. ( toegegeven, ik had toch een afspraak in de agenda staan😉)

Na een uur voelde ik zoveel energie en had ik een hoofd vol plannen…..Inzichten, gevoelens, spanning en avondtuur. Dat is wat ik wil. Geen saaie dag meer, geen flutloze tijd en energie ⚡ . Gewoon gaan voor wat je wilt.

Met als gevolg dat ik nu een ZOOM afspraak heb gemaakt om deze stap te maken. Ik sta er immers nu met 1 voet in, dus kan ik de tweede voet er ook wel bij zetten. HAHAHA😂

Ik bruis van energie en heb er heel veel zin in. Dus ben je benieuwd , blijf me volgen. Er komt meer !!! Ik voel het !!! 😍

Want als ik niks doe, dan verandert er ook niks.

Kus Astrid