Hallo lieve mensen.

Welkom op mijn website GO with your body.

Vandaag laat ik jullie met trots mijn eigen website zien. En dit voelt zo leuk !

Go with your body is geboren in januari 2020. Toen nog niet goed wetende wat ik precies wilde, startte ik met mijn FB pagina GO with your body. En dat ziet er leuk uit. En ik kreeg ik plezier in. Ik begon met het maken van post voor de activiteiten die ik aanbied en over dingen die ik doe. Mindful RUN en Mindful WALK was de eerste stap. De opleiding in januari volgde ik met veel plezier en dat voelde zo gaaf ! In oktober kwam daar officieel nog de Power Walk bij. Helemaal super leuk ! Voor alle drie ben ik ook officieel gecertificeerd. Mijn interesse in de werking van je brein en je lichaam begint mij steeds meer te inspireren. Zo heb ik in februari dit jaar de fitness A opleiding afgerond en begon ik in mei met de online hypnose opleiding.

Deze website bind letterlijk alles aan elkaar. Zo ook je brein en je lichaam alles met elkaar in verbinding houd. Houd ik je nu graag op de hoogte van mijn ontwikkelingen en wens jullie dan ook heel veel leesplezier. Benieuwd wat deze stap voor mij gaat brengen. Een nieuwe stap, een stap uit mijn confortzone , out of the box……. (boom 😉)

En ik vraag me af of ik ook jou in beweging krijg !

Ja, dit is avontuur !!!

Tot een volgende blog

Liefs Astrid